tisdag 13 oktober 2009

Från katastrof till succé

Häromdagen gjorde jag köttfärssås till middag. Det har man ju gjort ett antal gånger i sitt liv så jag tyckte det var dags att frångå mitt vanliga recept och experimentera lite. Gott men annorlunda sa mannen som för övrigt tyckte att den smakade anjovis. En köttfärssås som smakar anjovis anser jag vara ganska misslyckad även om Patrik fortsatte att hävda att det var gott. Vinde njöt och Våge matvägrade så där var det 1-1. Jag kastade in handduken och sa att jag aldrig mer skulle laga mat i det här hushållet. Idag plockade jag upp den och det blev skinkinnerfilé med Cheriepotatis, gräddsås och skärgårdssallad. Även om Våge fortsatte sin matvägran och bara åt potatis så blev det gott, och att jag själv blir nöjd hör inte till vanligheten. Potatisen i sig är ju gudomlig, men med såsen till kan jag bara konstatera att det blev lyckat.

3 kommentarer:

  1. Mums! Det lät som en riktig höjdare!

    SvaraRadera
  2. Hmmm, känner en annan mammma som också experimenterade med maten... Fast då smakade den bl.a. mer som varm banan, brända kastanjer eller krossade tomater. Du kanske känner henne ;-)

    SvaraRadera